Hírek ::: Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola Zenta

Ép testben ép lélek!

Iskolanapi rendezvénysorozatunk legdinamikusabb része a sportcsarnokban lebonyolított röplabdatorna volt. Nyolc tagozat vegyes csapata mérte össze erejét ebben a szép sportjátékban. A legsikeresebbek a II/3 osztály tanulói lettek, második helyen végzett az I/1 harmadik pedig a III/1 lett. A verseny folytatásában az Egészségügyi Középiskola bajnokcsapatával (I/1)mérkőzött meg a II/3 és második helyen végzett. Gratulálunk a csapatnak, amelynek tagjai Dragović Boris, Domány Máté, Újházi Kristóf, Balgó Evelin, Sass Marianna, Barna Beáta és Mucsi Dávid voltak.

A kötélhúzás is érdekes kihívásnak bizonyult, ebben a versenyszámban az Egészségügyi Középiskola fiúcsapata győzedelmeskedett.

Köszönjük szépen a Sportcsarnoknak és a Zenta Röplabdaklubnak, hogy lehetővé tették versenyünk megvalósítását a legszebb sportkörnyezetben és testnevelő tanárainknak Mandić Milivojenak és Halas Jelenának, hogy szépen lebonyolították a rendezvényt.

Dicséretet érdemelnek a két szakközépiskola diákparlamentjei is, akik ezúttal is bebizonyították, hogy kiváló együttműködéssel sok szép eredményt el tudnak érni. A diákparlamentek koordinátorainak köszönjük a támogatást, név szerint Dognár Vorgić Ottíliának és Jankelić Teodorának. Vujičić Savo kollégának pedig köszönjük, hogy az idén is meg tudtuk valósítani a kötélhúzóversenyt.


2023-05-12