Вести ::: Економско - трговинска школа Сента

Најдинамичнија манифестација поводом дана школе је био одбојкашки турнир који смо реализовали у спортској хали. Из наше школе је учествовало осам одељења са мешовитим екипама. Најуспешнија екипа на турниру је била екипа одељења 2/3, другопласиран је 1/1 а трећи су били ученици из 3/1 одељења. На крају су снаге одмериле победничке екипе Средње медицинске и Економске школе. Шампиони такмичења су ученици 1/1 одељења Средње медицинске школе, који су победили 2/3 из Економске школе. Чланови екипе из 2/3 су били: Борис Драговић, Мате Домањ, Криштоф Ујхази, Евелин Балго, Мариана Шаш, Беата Барна, Давид Мучи.

Такмичење у надвлачењу конопца се показало као веома занимљиво, овога пута су момци из Средње медицинске били успешнији.

Захваљујемо се руководству Спортске хале, Одбојкашком клубу "Сента" што су нам омогућили одржавање такмичења у најбољим спортским условима, професорима физичког васпитања Јелени Халас и Миливоју Мандићу на лепо спроведеном такмичењу.

Ученички парламенти две средње школе су доказали да заједничким снагама могу бити успешнији. Честитамо њиховим координаторкама, професорицама Отилији Догнар-Воргић и Теодори Јанкелић.

Захваљујемо се професору Сави Вујичићу што је допринео успешној реализацији такмичења у надвлачењу конопца.

2023-05-12